Notícies
Foto: Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya
29 de febrer del 2024
El Catllar acollirà la III Jornada de Teatre Breu el dissabte 9 de març
El certamen constarà de dues parts i la representació de deu obres
El Centre Cultural del Catllar, situat a la plaça 1 d’octubre de la vila de l’interior del Baix Gaià, acollirà el dissabte 9 de març a les 17h, la tercera edició de ‘La Jornada – Teatre Breu’. Un certamen que organitza la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya.

La tercera edició d’aquest esdeveniment comptarà amb un total de deu obres de teatre breu “per riure, emocionar i reflexionar”, asseguren des de l’organització. I la jornada es dividirà en dues parts, amb cinc propostes cadascuna.

A la primera part els espectadors podran gaudir de les obres ‘Matar el Llop’ (Teiatre) d’Elisenda Guiu; ‘El sant’ (El Centre), de Domènec Miquel Ribas; ‘Entrevista de feina’ (3 aquaris per a 1 peix), de Clara Puig; ‘Una solució de pet i llufa’ (Magma 2011 – La Serreta), de Guido dei Matiolli; i ‘El polsador’ (Agosarats), de Guillem López.

Després del descans s’oferiran la resta de propostes, que són ‘La Teresa’ (Escena 6), de Francesc Monguió; ‘Tempus fuguit, lumina exire’ (Versió Subtitulada), de Jaume Ventura; ‘Burocràcia’ (Vada Retro), d’Albert Capel; ‘Un món millor’ (La Forja), de Sílvia Baraldés; i ‘El marmessor’ (Fila Zero), de Ricard Puig.

Les entrades es poden adquirir en línia a un preu de 5 euros en el següent enllaç: https://www.entrapolis.com/entradas/la-jornada-teatre-breu-iii-edicio?fbclid=IwAR3LNQD0DsF15SV-P3XFwx0UPWi6ZvBWFpdwYZrPRMtNmeLcKf4ikbPnC-U. I qui no pugui o no sàpiga comprar-les per internet, les pot adquirir amb targeta o efectiu a l’Ajuntament del Catllar en horari d’oficina.
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla