Notícies
Foto: L'ARC Serveis
01 de febrer del 2023
El Centre de dia per a gent gran Marinada de Roda celebra el 'Dia Mundial de la Pau i la No-Violència'
Els usuaris i els professionals del centre van participar en l'elaboració del cor que decora el pati de l'Escola Salvador Espriu
El Centre de Dia per a gent gran Marinada de Roda de Berà se suma enguany al Dia Mundial de la Pau i la No-Violència, que s'ha celebrat aquest dilluns 30 de gener. Fruit d'això, ha participat en activitats organitzades per l'Escola Salvador Espriu del municipi.

La gent gran i les treballadores del centre han escrit paraules en un collage amb cintes blanques, que forma part del cor que decora el pati de l'escola.

La gerent de L'Arc Serveis, Jerusalem Torra, destaca que "la gent gran del nostre centre han escrit paraules que ens han ajudat a treballar les pròpies emocions i sentiments, i a la vegada, treballar amb unes realitats que moltes vegades ens fan mal".

La participació dels usuaris del centre de dia a les activitats de l'escola és una bona mostra dels tallers intergeneracionals que contribueixen a donar visibilitat a les persones majors i a fomentar l'empatia amb els més menuts. Uns tallers "que fan d'aquest món un món millor, més just, igualitari i inclusiu", afegeix Torra.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es