Notícies
Foto: Recurs
19 de febrer del 2020
El Cineclub Altafulla Link s’adhereix a la Filmoxarxa
La proposta programada per aquest divendres 21 de febrer, ‘Sami Blood’, forma part d’aquesta nova oferta de cinema inèdit amb poc recorregut dins del circuit comercial
El Cineclub Altafulla Link s'adhereix a la Filmoxarxa, una iniciativa de la Filmoteca de Catalunya i la Federació Catalana de Cineclubs que es posa en marxa per ajudar a distribuir per tota la geografia catalana un seguit de pel·lícules que no han trobat acollida dins dels circuits comercials habituals. El president de l’entitat, José Manuel Ruiz, ha celebrat la iniciativa, i ha valorat com “una molt bona oportunitat poder oferir cinema inèdit al municipi”.

De fet, l’essència de l’entitat és aquesta: donar una oportunitat a aquelles produccions cinematogràfiques que, pels motius que sigui, no tenen el mateix recorregut que d’altres amb major reconeixement comercial. En aquest sentit, Jose Manuel Ruiz ha apuntat que “la Filmoxarxa ve a sumar i amplia les opcions a l’hora de programar”.

La proposta programada per aquest divendres 21 de febrer ja forma part d’aquesta nova oferta de la Filmoxarxa. Es tracta de ‘Sami Blood’, l’òpera prima de la directora Amanda Kernell, que es desenvolupa a la suècia dels anys 30, de la mà d’Elle Marja, una noia de 14 anys que viu en primera persona el racisme contra el poble Iapó. El president del Cineclub l’ha presentat com una proposta “molt interessant” que esdevindrà “un primer tast” d’aquesta iniciativa de la Filmoteca de Catalunya i de la Federació Catalana de Cineclubs.

La producció es projectarà a la Sala Teresa Manero a partir de les 8 del vespre en versió original, un dels requisits de la Filmoxarxa. La pel·lícula no està recomanada a menors de 12 anys.
Jose Manuel Ruiz, president del Cineclub Altafulla Link
Jose Manuel Ruiz, president del Cineclub Altafulla Link
Jose Manuel Ruiz, president del Cineclub Altafulla Link
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es