Notícies
10 de febrer del 2016
El Club d’Scrabble d’Altafulla ultima els darrers preparatius del campionat d’aquest diumenge
La prova esdevindrà una prèvia del VII Campionat d’Scrabble Escolar en Català, que se celebrarà el 12 de març al Prat de Llobregat
Altafulla ja ho té tot a punt per acollir aquest diumenge el Campionat d’Scrabble. El club altafullenc de l’entitat Link Enllaç Social fa setmanes que treballa en l’organització de la competició. A mitjans del mes de gener, responsables de l’entitat van visitar, amb representants de la Federació Catalana d’Scrabble, les escoles La Portalada i El Roquissar per donar a conèixer als alumnes de 5è i 6è de Primària el joc de taula. Aquells que s’hi van interessar tenen l’oportunitat aquest cap de setmana de posar a prova les seves virtuts.

La prova d’aquest diumenge esdevindrà una prèvia del VII Campionat d’Scrabble Escolar en Català, que se celebrarà el 12 de març al Prat de Llobregat.
L’any passat, dues nenes de l’escola La Portalada, Maria Poll i Marina Brullas, ja van prendre part en el Campionat de Catalunya, i el desig de l’entitat és que aquest 2016 s’incrementi la representació altafullenca.

El mateix 12 de març també s’enfrontaran al Prat de Llobregat alumnes de 1r i 2n d’ESO; i el 9 d’abril hi ha prevista a Barcelona una nova jornada de competició, en aquest cas per als alumnes de 3r i 4t de Secundària.
Àngels Ribé, membre del Club d'Scrabble d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla