Notícies
Foto: Joan Vives
03 de març del 2016
El Col·legi d’Educació Especial Sant Rafael construeix amb l’Hort de la Sínia d'Altafulla un hotel d’insectes
L’actuació l’han realitzat a l’espai dels horts didàctics familiars amb l’objectiu d’ajudar a mantenir l’equilibri i el control de plagues
Alumnes del Col·legi Públic d’Educació Especial Sant Rafael de la Diputació de Tarragona han pres part aquesta setmana en el projecte de construcció d’un hotel d’insectes impulsat per l’Hort de la Sínia d’Altafulla. L’actuació l’han realitzat a l’espai dels horts didàctics familiars amb l’objectiu d’ajudar a mantenir l’equilibri i el control de plagues.

Aquesta mateixa setmana, un grup d’alumnes del mateix centre han participat també en el taller pedagògic de ceràmica de l’Escola d’Art i Disseny per experimentar directament el procés de creació artística.

Activitats d’aquest tipus contribueixen a aprofundir en el treball de la seva motricitat fina i l’estimulació sensorial. A més, els participants poden experimentar amb noves textures i materials, alhora que reforcen un ampli ventall d’aspectes que van des de mantenir l’atenció, a l’autonomia personal, passant pels hàbits d’higiene.

La majoria d’alumnes que han pres part en alguna d’aquestes activitats cursen habitualment estudis de Secundària Obligatòria Adaptada -fins a 16 anys- o bé participen en els programes del centre de Qualificació Professional Inicial i de Transició a la Vida Laboral -fins els 21 anys.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla