Notícies
Foto: CODITA
22 de juny del 2021
El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona es posiciona en contra del fet que Infermeria deixi de ser un àmbit de coneixement
Segons l’esborrany del Decret d’Ensenyament Universitari, el grau perdrà crèdits específics a favor formació generalitzada en salut
Infermeria deixarà de ser un àmbit de coneixement amb el nou Decret d'Ensenyament Universitari. El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona ja s’ha posicionat en contra d’aquesta mesura, ja que consideren que suposarà relegar Infermeria a una disciplina menor.

Aquest decret, que ara és un esborrany, suposarà que el grau d'Infermeria perdi crèdits de coneixement específic d'infermeria i en canvi es dediquin més crèdits a formació generalitzada sobre salut. Així n'ha fet referència el secretari del CODITA, Gerard Mora, al programa ‘Carrer Major’, qui ha dit que espera que quedi en paper mullat perquè sinó significarà un pas enrere.


D'altra banda, des del Col·legi, valoren molt positivament com s'està realitzant tota la campanya de vacunació i remarquen el sobreesforç que està significant per a tots els professionals sanitaris.
Gerard Mora, secretari del CODITA
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla