Notícies
Foto: Arked Graf
21 de maig del 2020
El concert de Porto Bello a La Mercè 2019 serà emès per TV3 aquest diumenge a les 23.30 h
La formació segueix sense poder assajar a causa del coronavirus però segueix treballant perquè el nou disc surti al carrer el més aviat possible
Els altafullencs Porto Bello s’han colat a la graella de la Televisió de Catalunya amb el seu concert a les festes de La Mercè 2019 on van presentar ‘L’ull de la tempesta’ davant 110.000 persones. L’emissió es farà aquest diumenge 24 de maig a partir de les 23.30 h. El líder del grup, Tonet Blázquez, ha reconegut als micròfons d’aquesta casa que estan molt il·lusionats per aquest acord, que ha sorgit arran d’haver obtingut el premi Enderrock al millor directe 2019, a principis del mes de març.

La situació actual provocada per la crisi sanitària del coronavirus ha impedit que els membres de la banda continuïn els seus assajos de cara a la gravació del seu tercer àlbum. Tonet Blázquez ha assegurat que es mantenen units gràcies a Watshapp i Instagram, i que segueixen treballant en tots els àmbits per treure el nou disc al carrer el més aviat que puguin.

De moment, la ‘família xupitera’, com així s’anomenen els seus seguidors més incondicionals, haurà de seguir esperant per escoltar el nou treball i veure a la banda de nou sobre l’escenari. El mateix Blázquez reconeix que, com a mínim, les actuacions musicals no tornaran fins a finals d’aquest 2020, i que tot dependrà del comportament de la ciutadania pel que fa a les mesures de seguretat que s’han decretat.

Com molts altres grups musicals, Porto Bello ha tingut molta presència a les xarxes socials durant aquest període d’excepció provocat per la crisi sanitària del coronavirus. Sobretot a Instagram, que li ha permès trencar la barrera de la distància que separa als seus components per oferir concerts en directe Fins i tot, ha participat en la Festa Major de Cabrils (Barcelona), on el consistori se les ha enginyat per celebrar alguns actes de manera virtual. Entre ells, el concert de la formació altafullenca.
Tonet Blázquez, cantant de Portobello
Tonet Blázquez, cantant de Portobello
Social
Et recomanem
Concert de gralles pels 50 anys dels Castellers d'Altafulla
10 de juny a les 20:00h. a l'Era de l'Ixart
Organitza: Castellers d'Altafulla
Torneig benèfic de Quidditch
10 i 11 de juny de 09:00h. a 17:00h. a l'estadi municipal
Més informació a: altafulla.cat
XXIII Nit de Bruixes
30 de juny i 1 de juliol de 18:00h. a 00:00h.
Més informació a: altafulla.cat
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es