Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
18 de desembre del 2015
El concert solidari de la Jazzorquestra posa el punt i final als actes en favor de La Marató de TV3 a Altafulla
L’actuació tindrà lloc aquest dissabte a les 18h a l’Institut
Les activitats en favor de La Marató de TV3 a Altafulla posen el punt i final aquest dissabte a l’edició d’enguany amb un dels plats forts del programa. El tradicional concert de la Jazzorquestra serà l’encarregat un any més de cloure els actes solidaris al municipi. Tindrà lloc a partir de les 6 de la tarda a l’Institut. El director, Joan Rion, ha explicat que ja ho tenen tot a punt per aquest cap de setmana. Són una trentena els músics que composen una orquestra que espera amb moltes ganes i molta il·lusió la gran cita. En acabar l’actuació, els assistents podran gaudir d’un berenar solidari, gentilesa de l’AMPA de l’Institut.

Aquest dijous, el Casal La Violeta va ser l’escenari de la interpretació de les agrupacions instrumentals de l’Escola Municipal de Música; i el passat cap de setmana, es van organitzar venda de pastissos a les llars d’infants, berenars solidaris, una tómbola, i venda de xapes, entre altres activitats.

Totes elles, unes propostes encaminades a recaptar fons per la causa, enguany dedicada a la diabetis i a l’obesitat. La regidora d’Acció Social i Ciutadania, Eva Martínez, ha agraït la col·laboració de la ciutadania i de les entitats.

La xifra definitiva de la recaptació no es coneixerà fins a finals d’aquesta setmana. Arreu del territori català, es podran fer donatius fins el 31 de març.
Joan Rion, director de la Jazzorquestra
Eva Martínez, regidora d'Acció Social
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla