Notícies
Foto: Arxiu
04 de juny del 2021
El Consell de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Altafulla comença a caminar amb la presentació dels objectius
En el marc del Dia Mundial del Medi Ambient, dissabte també es presentarà un llibre sobre el canvi climàtic, a càrrec de Xavier Villarreal
El Consell Municipal de Medi Ambient ja és una realitat i aquest dissabte 5 de juny, coincidint amb el Dia Internacional del Medi Ambient, farà una passa més i presentarà públicament els seus objectius. Aquest òrgan té la funció de servir com a consultor i fer un seguiment de les accions ambientals del municipi i del seu pla d'acció ambiental obert a la ciutadania.

Bona part de la vàlua estratègica del Consell rau en el fet que fa partícip a la ciutadania de les decisions que es prenguin a Altafulla per crear un municipi sostenible mediambiental i socialment. Per això, poder-ne explicar els objectius és essencial.

La coalcaldessa i titular de Medi Ambient Alba Muntadas explica que un dels grups de treball del Consell exposarà dissabte els objectius del Consell i inicia també les activitats amb la presentació del llibre "Municipalisme i canvi climàtic", de Xavier Villarreal

El Consell Municipal de Medi Ambient, com ha explicat Muntadas en aquesta emissora, vol crear un espai de debat, intercanvi, reflexió i, sobretot, de creació de propostes encaminades a la millora del nostre entorn més immediat. Així mateix serveix com a eina de conscienciació i compromís en favor de la sostenibilitat per part dels veïns i veïnes de la vila. Petits canvis que s'han d'anar visibilitzant per traçar aquesta transició ecològica que cal impulsar des de tots els àmbits.

La presentació dels objectius del Consell i del llibre tindrà lloc a la Sala Teresa Manero a les 17h.

I per aquelles persones interessades a formar part de la comissió organitzativa del projecte, recordem, poden enviar un correu electrònic a participaaltafulla@gmail.com.
Alba Muntadas, coalcaldessa i regidora de Medi Ambient d'Altafulla
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla