Notícies
Foto: Institut Altafulla
11 de març del 2020
El Consell Escolar de l’Institut d’Altafulla suspèn definitivament el viatge a Roma dels alumnes de 4t d’ESO
El centre se centra ara en negociar el retornar dels diners que les famílies havien pagat.
El viatge de fi d’etapa que els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut d’Altafulla havien de realitzar a Roma a finals d’aquest mes de març, ha quedat definitivament suspès. El Consell Escolar, amb representació de pares, professors i alumnes, així ho ha decidit en la reunió celebrada aquest dimarts, fruit de “les circumstàncies excepcionals que s’han produït”, ha argumentat el director José Ramón García en declaracions a aquesta casa.

García també ha assegurat que des dels Serveis Territorials d’Educació a Tarragona ja havien advertit que realitzar aquest viatge era una temeritat. Tot i això, el protocol dicta que ha de ser el mateix òrgan que havia autoritzat la sortida –el Consell Escolar, l’encarregat d’avaluar la seva viabilitat basant-se en les noves condicions marcades per l’evolució del COVID-19 i el tancament de les fronteres a Itàlia.

L’Institut d’Altafulla se centra ara en la possibilitat de retornar els diners que les famílies dels alumnes de 4t d’ESO havien pagat per fer el viatge a Roma. José Ramón García ha assegurat que, de moment, podran recuperar 314 euros d’un total de 500. Les negociacions amb l’agència continuaran en els pròxims dies.

Pel que fa al viatge de fi d’etapa, el centre i les famílies dels alumnes hauran de decidir si fan un viatge alternatiu pel territori. El director ja havia anunciat que estaven disposats a estudiar aquesta possibilitat, però l’empitjorament de la situació arreu de l’estat fa que ara mateix sigui una incògnita. L’evolució de la mateixa en les pròximes setmanes serà clau.
José Ramón García, director de l'Institut
José Ramón García, director de l'Institut
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla