Notícies
16 de febrer del 2016
El Curs de Recerca de Feina que ofereix l’Ajuntament d’Altafulla es posposa una setmana
L’activitat donarà el tret de sortida el proper dilluns 22 de febrer, de 10h a 11:30h, a l’Escola d’Adults de l’Era de l’Esteve
El Curs de Recerca de Feina que ofereix la regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament d’Altafulla canvia de data. L’activitat s’ha hagut de posposar una setmana, donat el baix nombre d’inscripcions.

El tret de sortida estava previst per aquest dilluns, però finalment tindrà lloc el proper dilluns 22 de febrer, de 10 a dos quarts de 12 del matí, a l’Escola d’Adults de l’Era de l’Esteve. La resta de sessions s’impartiran el dijous 25 de febrer, de 10 a 12, i el dilluns 29 de febrer, de 10 a dos quarts de 12.

La regidora responsable de l’àrea, Eva Martínez, ha explicat que el curs, impartit per professionals de la Creu Roja, va destinat a les persones en situació d’atur laboral, empadronades a Altafulla. Els participants aprendran a elaborar un currículum vitae, preparar una entrevista de feina i portar a terme una recerca de feina per internet.

Les inscripcions s’han de formalitzar a l’Ajuntament en horari d’atenció al públic, a través del telèfon 977 65 00 08, o per internet, a l’adreça mriambau@altafulla.altanet.org. La data límit serà aquest dijous 18 de febrer. Si no hi ha un mínim de 8 persones apuntades, s’haurà de suspendre.
Eva Martínez, regidora d'Acció Social
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla