Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
25 de maig del 2023
El debat definitiu de les eleccions, aquest vespre a Altafulla Ràdio
Les sis forces que es presenten als comicis a Altafulla confrontaran les seves propostes en directe a les 20h des de la sala de plens
Aquest dijous al vespre Altafulla viurà un dels moments més interessants de la campanya electoral, la confrontació de les idees i propostes dels diferents partits que es presenten als comicis d'aquest diumenge 28 de maig. Serà en un debat que tindrà lloc a la sala de plens de l'Ajuntament d'Altafulla i que es podrà seguir en directe i de manera presencial a la mateixa sala o bé escoltar-lo per Altafulla Ràdio. Igualment, aquest programa especial que us oferirà aquesta casa també podrà seguir-se pel canal Youtube de l'emissora.

Hi prendran part els candidats de totes les forces representades al Plenari Municipal: l'EINA-ERC, Alternativa Altafulla, Ara, PSC i Junts, a més de la candidata del Partit Popular que, tot i no comptar amb representació, forma part dels grups d'interès que estableix la legislació vigent per tal de ser tinguts en compte en el marc de les informacions i programacions especials de campanya electoral en els mitjans públics.

El debat serà conduït pel periodista Eduard Virgili i realitzat i produït per tot el personal de l'emissora. Comptarà amb diversos blocs temàtics perquè els candidats puguin exposar les seves propostes i en cadascun dels blocs es podrà replicar en un segon torn de paraula. Finalment, hi haurà també espai per les conclusions finals i la petició de vot.

Mancarà ja, tan sols, un dia per fer campanya, amb els actes finals de les formacions i es donarà pas al tradicional dissabte de reflexió per anar a votar diumenge amb convenciment. (o no)
Social
Et recomanem
Pleamar Vintage Market
18 i 19 de maig al parc de Voramar
Programa complet a: www.pleamarmarket.com
Diada castellera de primavera
19 de maiga les 12:30h a la plaça Martí Royo
Amb: Nois de la Torre, Xiquets de Cambrils i C. d'Altafulla
Festival Tarraco Viva
19 de maig a les 12:30h a la pineda de l'Era del Senyor
Més informació a: www.tarracoviva.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla