Notícies
18 de novembre del 2014
El director General de Joventut, Antoni Reig, visita el PIJ de Roda de Berà
Ha signat el llibre d’honor a l’Ajuntament i ha tractat totes aquelles qüestions que afecten l’àmbit del jovent
El director General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Antoni Reig, ha visitat el Punt d’Informació Juvenil (PIJ) de Roda de Berà. Abans de traslladar-se fins les instal·lacions juvenils, s’ha reunit a l’Ajuntament amb l’alcalde, Pere Compte, i amb la regidora responsable, Isabel Mondéjar, per signar el llibre d’honor, i per tractar totes aquelles qüestions que afecten l’àmbit del jovent.

En la trobada també hi ha estat presents el president del Consell Comarcal del Tarragonès, Frederic Adan; la directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Tarragona, Anna Vendrell; el coordinador territorial de Joventut, Joan Plana; i la tècnica de coordinació, Marta Ortoneda.

El consistori va inaugurar el passat 14 de juny diferents millores que s’havien posat en marxa al PIJ des de principis d’aquest exercici. Els treballs inclouen les obres d’arranjament de la coberta, el condicionament de l’interior del local, i un gran mural a la façana de l’edifici, el qual va ser dissenyat i elaborat per l’artista altafullenc Leim. A banda de les millores que s’hi ha dut a terme, el local ha estat rebatejat com ‘La Fàbrica’, nom que va ser escollit mitjançant un concurs engegat per la regidoria de Joventut.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
20 de juliol a les 11h davant del Parc de Voramar
Bases del concurs i inscripcions a: www.altafulla.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla