Notícies
Foto: Divines
20 de novembre del 2023
El festival Di(vi)nes tanca la setena edició a Salomó amb un homenatge a Maria Mercè Marçal
L'escriptor Pere Inglés, la rapsoda Joana García i el músic Andrés Bastiani han protagonitzat aquest acte per fer un repàs per la vida i obra de l'escriptora catalana
Un centenar de persones han omplert el celler de la Cooperativa Agrícola de Salomó aquest divendres per gaudir de l'espectacle poètic i musical dedicat a Maria Mercè Marçal, que formava part del setè festival Di(vi)nes organitzat per l'associació Etcètera. L'escriptor Pere Inglés, la rapsoda Joana García i el músic Andrés Bastiani han protagonitzat aquest acte per fer un repàs per la vida i obra de l'escriptora catalana.

L'acte ha començat recordant quan va nàixer l'associació Etcètera i perquè es va crear al seu moment el festival Di(vi)nes que, com ha recordat el seu president, té com a únic objectiu la promoció de la creativitat en clau femenina. Els assistents han premiat la posada en escena d'aquest espectacle amb un llarg aplaudiment final.

L'espectacle de Salomó s'ha retransmès en directe per les xarxes socials d'Etcètera, i s'ha dedicat a l'actriu i rapsoda italiana Rosa d'Onofrio, ferma col·laboradora de l'entitat cultural, que fa pocs dies va morir.

Amb l'acte de Salomó es tanca la setena edició del festival Di(vi)nes, ja que el concert previst a Reus per aquest dissabte s'ha hagut de suspendre per motius d'organització. Amb tot, s'ha decidit reprogramar-lo de cara a la següent edició del festival.

Els organitzadors fan un "bon balanç de la setena edició per la bona resposta del públic als concerts realitzats, i la qualitat dels espectacles programats".
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla