Notícies
Foto: REC
17 de novembre del 2020
El Festival Internacional de Cinema de Tarragona, el REC, projectarà 21 pel·lícules d'estrena a Catalunya per commemorar el 20è aniversari
La part presencial es farà del 2 al 8 de desembre al Teatre Tarragona, sempre que la situació sanitària ho permeti
El Festival Internacional de Cinema de Tarragona, el REC, projectarà 21 pel·lícules d'estrena a Catalunya per commemorar el 20è aniversari. L’organització del certamen, que lidera el torrenc Javier Garcia Puerto, ha fet públics aquest dilluns els detalls de la programació.

Enguany el REC es farà en format híbrid. La part presencial es farà del 2 al 8 de desembre al Teatre Tarragona, sempre que la situació sanitària ho permeti. En paral·lel, s’ha establert una programació en línia que es podrà seguir a través de FILMIN, des del 26 de novembre al 16 de desembre.

La programació inclou onze pel·lícules que competiran en la secció oficial Opera Prima: quatre són estrena al conjunt de l'Estat i set no s'han pogut veure en cap sala de Catalunya. Entre els títols seleccionats hi ha ‘Les dues nits d’ahir’ i ‘Mes jours de gloire’.

El festival s’inaugurarà el 2 de desembre amb la preestrena de “Josep”, una pel·lícula d’animació aclamada per la crítica europea. El film és un homenatge al dibuixant i exiliat republicà Josep Bartolí, que va acabar fent d’escenògrafa a Hollywood i sent un artista destacat als Estats Units. Hi posa veu Sergi López i la música és de Sílvia Pérez Cruz.

A més, en el festival REC també es preveuen les projeccions especials de pel·lícules premiades internacionalment, com ‘Las Niñas’, ‘Lúa vermella’ i ‘Beginning’.
Social
Et recomanem
Taller de Pessebres
Dissabte 2 desembre de 17.30h a 20h
Centre d'Entitats. Més info: pessebristesaltafulla@gmail.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla