Notícies
Foto: FIC-CAT
05 d'abril del 2024
El FIC-CAT de Roda de Berà escalfa motors organitzant activitats prèvies sobre 'Cinema i Literatura'
Ofereix dues xerrades sobre ambdues disciplines, i una trobada amb l'autor de la novel·la 'Societat Negra', Andreu Martín
Queden menys de dos mesos per donar el tret de sortida a la 16a edició del FIC-CAT de Roda de Berà i, per anar escalfant motors, el Festival ha organitzat una sèrie d'activitats prèvies, totes elles lligades a l'eix temàtic d'enguany 'Cinema i Literatura'.

El dijous 11 d'abril, a les 18h, la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca acollirà la xerrada 'La literatura catalana adaptada al cinema', a càrrec del president de l'entitat, Antonio Barrero. L'acte serà presentat pel codirector del FIC-CAT, Cris Gambín.

La segona proposta també serà una xerrada, que tindrà lloc el 2 de maig, a les 19h, al Casal Municipal les Monges en el marc de la 37a Setmana Cultural. En aquest cas, anirà a càrrec de l'escriptora, docent i activista cultural, Neus Oliveras, qui parlarà sobre Maria Rosa d'Àngel Guimerà, tenint en compte la dramatúrgia catalana clàssica adaptada al cinema.

La darrera activitat serà la del dilluns 27 de maig a les 18h, novament amb la col·laboració de la Biblioteca Joan Martorell Coca. Els membres del Club de Lectura Novel·la tindran l'oportunitat d'intercanviar opinions amb l'autor de 'Societat Negra', Andreu Martín. Es tracta de la novel·la que ha estat adaptada al cinema per Ramon Térmens, i que inaugurarà el FIC-CAT.

Totes les activitats són gratuïtes i obertes a tothom. En el cas del Club de Lectura, caldrà fer inscripció prèviament a la mateixa Biblioteca.
Social
Et recomanem
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la zona verda de davant del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla