Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
28 de març del 2024
El FIM d’Altafulla ofereix aquest diumenge un concert de música religiosa amb obres de J.S. Bach
L’actuació, a càrrec d’Oriol Guimerà, Jordi Reguant i Claudi Arimany tindrà lloc a l’Església de Sant Martí amb entrada lliure
El Festival Internacional de Música d’Altafulla, també conegut com el FIM, torna a repetir la fórmula dels últims anys i s’avança a la programació habitual de l’estiu amb un concert de música religiosa en el marc de la Setmana Santa al municipi.

La cita tindrà lloc aquest diumenge, a les 19.30h, a l’Església Parroquial de Sant Martí d’Altafulla. El tenor Oriol Guimerà, el clavicembalista Jordi Reguant, i el flautista Claudi Arimany, oferiran l’espectacle ‘Àries de Cantates i Sonates de J.S. Bach’.

Arimany, que és un dels codirectors del FIM d’Altafulla, ha assegurat que les peces que interpretaran “són algunes de les millors que s’han escrit mai” amb motiu de “la importància que la música religiosa ha tingut en la cultura europea.

Com ha aclarit Arimany, el programa que oferiran aquest diumenge “té poc a veure amb els que habitualment es pot gaudir a l’estiu”. En aquest sentit, argumenta que hi ha d’haver una tria per a cada moment, i la música religiosa s’escau perfectament per Setmana Santa.

El concert de música religiosa que ofereix el FIM d’Altafulla aquest diumenge 31 de març en el marc del programa d’activitats de Setmana Santa és gratuït i amb aforament limitat. Per a més informació es pot consultar el web de l’Ajuntament d’Altafulla: www.altafulla.cat.
Claudi Arimany, codirector artístic del FIM d'Altafulla
Claudi Arimany, codirector artístic del FIM d'Altafulla
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla