Notícies
Foto: Govern
23 d'agost del 2021
El Govern convoca els ajuts de mínims al sector agrícola per a l’assessorament i suport tècnic en matèria de fertilització
Enguany, s’ha reduït a 20 el mínim de persones agricultores que els professionals han d’haver assessorat
El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya ha convocat els ajuts de mínims al sector agrícola per a l’assessorament i suport tècnic en matèria de fertilització corresponents a 2021, per un import de 300.000 euros.

Amb aquests ajuts, que ja és el segon any que es convoquen, es fomenta la implicació de les explotacions agrícoles a planificar la fertilització de les parcel·les, establint estratègies que permetin fer les aportacions de nutrients d’una manera més eficient.

En aquesta ocasió, i amb l’objectiu que aquest assessorament pugui arribar al màxim nombre de beneficiaris i poder incrementar el nombre de tècnics especialitzats que el realitzin, s’ha reduït a 20 el mínim de persones agricultores que els professionals, les empreses o entitats hauran d’haver assessorat. Així mateix, també es redueix la durada mínima del contracte signat entre l’entitat i la persona tècnica.

Per a optar a l’ajut, les actuacions subvencionables s’han d’haver realitzat entre l’1 d’octubre de 2020 i el 30 d’octubre de 2021. La sol·licitud i justificació s’han de presentar telemàticament entre l’1 d’octubre i el 30 d’octubre de 2021, ambdós inclosos.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla