Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
20 de maig del 2020
El govern d’Altafulla referma el seu compromís amb el sector turístic a les portes de la temporada d’estiu
La platja estarà en perfecte estat quan pugui obrir a principis de juny i es dóna resposta així a una de les principals inquietuds del sector
El govern d’Altafulla i el sector turístic de la vila, representat per l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA) han mitigat les asprors tan sols 24 hores després que els empresaris fessin un crit d’alerta per la situació del sector. Mentre des del col·lectiu empresarial s’acusava els dirigents locals de no prestar-los suficient atenció, el govern assegura que el turisme és prioritari per la vila i s’està actuant en conseqüència.

Tot i que periòdicament es fan reunions de seguiment amb el col·lectiu, aquest dimarts se’n va produir una per posar totes les cartes sobre la taula i mostrar el compromís del consistori per garantir un inici de temporada turística amb les millors condicions possibles. Una de les qüestions que més preocupaven al sector era l’estat de la platja. En aquest sentit, el coalcalde, Jordi Molinera, assegura que el 8 de juny estarà a punt per començar la temporada després que la brigada hagi anat tornant a la rutina.

Les explicacions del govern van calmar els ànims dels empresaris, que confien en els compromisos adquirits pel govern municipal. Ho explica el president d’ATECA, Josep Maria Lloret.

En l’àmbit de la platja, des d’ATECA es lamenta la possible desaparició de serveis importants com dutxes, rentapeus o lavabos. En aquest sentit, Molinera apel·la a les recomanacions del Ministeri de Sanitat per justificar que enguany, aquests elements no siguin practicables.

El coalcalde d’Altafulla també ha explicat a Altafulla Ràdio que hi ha consens entre els empresaris i l’administració en treballar conjuntament per atraure el turisme de proximitat. Per fer-ho, afirma, cal aconseguir que Altafulla sigui vista com una destinació segura, a banda, lògicament dels atractius dels que cada any en pot presumir.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Josep Maria Lloret, president d'ATECA
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert de gralles pels 50 anys dels Castellers d'Altafulla
10 de juny a les 20:00h. a l'Era de l'Ixart
Organitza: Castellers d'Altafulla
Torneig benèfic de Quidditch
10 i 11 de juny de 09:00h. a 17:00h. a l'estadi municipal
Més informació a: altafulla.cat
XXIII Nit de Bruixes
30 de juny i 1 de juliol de 18:00h. a 00:00h.
Més informació a: altafulla.cat
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es