Notícies
Foto: Diputació de Tarragona
05 d'agost del 2021
El jurat de la Biennal d’Art de la Diputació selecciona les tretze obres finalistes
Els treballs seleccionats formaran part d’una mostra que s’exposarà a partir de l'octubre al Museu d’Art Modern de l'ens
El jurat de la Biennal d’Art de la Diputació de Tarragona (BADt 2021) ha seleccionat les tretze obres finalistes que optaran al premi de la present edició. Els treballs seleccionats formaran part d’una exposició que es podrà visitar a finals d'octubre al Museu d’Art Modern de la Diputació (MAMT).

La BADt 2021 ha rebut un total de 240 obres, 187 més que en l’anterior edició celebrada l’any 2019. Aquest increment respon a la reformulació que ha fet la Diputació de Tarragona d’aquests premis amb l’objectiu d’impulsar-los i adaptar-los a les tendències creatives actuals. Això ha permès obrir la convocatòria a altres disciplines i artistes.

La Biennal d’Art és un certamen de creació artística de referència a la demarcació de Tarragona, i arreu del país i de l’Estat. De fet, de les 240 obres que s’hi han presentat enguany, 42 són d’autors de la demarcació de Tarragona, 106 d’artistes procedents d’altres indrets de Catalunya i la resta de diverses zones de l’Estat.

Les tretze obres finalistes del Biennal d’Art 2021 són: Temps suspès d’Eduard Comelles Allué; Alineaciones d’Àngela Cuadra Casas; Rumbo a Eleusis de Borja Santomé Rodríguez; La Font de Pau Magrane Figuera; Plasma fantasma. Imago + Pupa d’Ariadna Parreu Alberich; Bauzaun de Svantje Busshoff; Ventura d’Anna Jornet Puig; Tierras raras de María García Ruiz; Colorimetries de la Ribera d’Ebre d’Olga Olivera Tabeni; L’ombra del núvol de Gerard Boyer Ballesteros; El balcón inverso de Dionis Escorsa O’Callaghan; Donacions de Matteo Guidi; i El final de un vacío es el principio del otro de Fermín Jiménez Landa.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla