Notícies
Foto: Arxiu
18 d'agost del 2021
El jutge dona la raó a l’Altafulla Mar Hotel en el cas de la denúncia d’acomiadament per homofòbia per part de dues treballadores
Des de la direcció de l’establiment asseguren que “s’ha fet justícia” després que la marca de l’hotel es veiés “danyada injustament”
L’Altafulla Mar Hotel ha quedat absolt de les acusacions d’acomiadament de dues treballadores per la seva condició sexual l’agost de 2019. La Gemma Farré i la Laura Fernández, que eren parella quan van entrar a treballar a l’hotel, van denunciar que se les havia acomiadat després de comunicar a la direcció, que havien rebut diversos comentaris homòfobs i misògins per part del maitre.

Des de l’hotel van respondre que les dues noies no havien superat el període de prova, i que en cap cas se les havia acomiadat per la seva condició sexual. Dos anys després, el jutge li ha donat la raó, i tant l’establiment com l’acusat han quedat absolts. El director de l’Altafulla Mar, Jordi Ferré, s’ha mostrat content per la resolució, perquè “s’ha fet justícia” després que la marca de la cadena de l’establiment es veiés “danyada injustament”.

Les acusacions d’acomiadament per homofòbia no han tingut un impacte directe per a l’hotel, si bé “els clients habituals en parlaven i preguntaven” si els fets havien succeït realment com s’havien denunciat. Tot plegat, ha generat un clímax de preocupació, que ara ha quedat alleugerit, però no esmenat, com ha assegurat Jordi Ferré.

Els advocats treballen ara a veure com es pot esmenar tot el dany que ha suposat aquesta situació per a la cadena, i més concretament per a l’Altafulla Mar Hotel. Des de la direcció el que sí que tenen clar és que com a mínim, “els mitjans de comunicació que ràpidament van publicar les acusacions, ara publiquin la resolució del jutge” perquè l’establiment tenia raó i s’ha de netejar la seva imatge.
Jordi Ferré, director de l'Altafulla Mar Hotel
Jordi Ferré, director de l'Altafulla Mar Hotel
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla