Notícies
14 de novembre del 2014
El líder del PSC, Miquel Iceta, visita aquest dissabte Torredembarra
El màxim dirigent dels socialistes catalans farà un recorregut per la vila, i es reunirà amb diferents entitats
Torredembarra rebrà aquest dissabte la visita d’un dels líders dels partits polítics catalans. Es tracta de Miquel Iceta, primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). El partit aprofitarà al màxim la visita d’una de les seves figures amb passejades pel municipi, un acte sobre pensions, trobada amb associacions de veïns i un sopar amb militants i simpatitzants.

L’arribada d’Iceta a la Torre està prevista a les 5 de la tarda, a la plaça del Castell, on rebrà la benvinguda de l’alcalde, el socialista Enric Grangel, del primer secretari de l’agrupació torrenca i diferents membres de l’executiva socialista. Allí atendrà els mitjans de comunicació. Després farà un primer recorregut pel centre de la població.

A dos quarts de 7 del vespre, el líder socialista farà un acte a la Sala Cal Maiam amb membres de la Llar de Jubilats sobre el tema ‘Pensions, un dret’. Després farà un nou recorregut pel centre de la població i a tres quarts de 8 farà una trobada amb associacions de veïns a la Sala de Juntes del Casal Municipal.

La jornada d’Iceta a Torredembarra acabarà a les 9 del vespre amb un sopar amb militants i simpatitzants al Restaurant Clamar.
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla