Notícies
22 de maig del 2015
El Ministeri d’Agricultura i Medi Ambient començarà la propera setmana les tasques de regeneració a la platja d’Altafulla
Es traslladarà part de la sorra del Port de Torredembarra a la zona de les Termes de Mar d’Altafulla. Un sistema que permetrà una reposició “més natural”
El Servei Provincial de Costes del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient posarà en marxa la propera setmana les obres de regeneració de diverses platges de la província de Tarragona, entre elles la d’Altafulla. De fet, el municipi serà el primer en què s’hi facin les intervencions, entre els propers dimecres i dijous.

L’alcalde, Fèlix Alonso, ha explicat que l’actuació consistirà en moviments de sorra. Una intervenció que es complementarà la setmana següent amb el trasllat de part de la sorra del Port de Torredembarra a la zona de les Termes de Mar d’Altafulla. Un sistema, segons el batlle, que permetrà una reposició “més natural”, i que esperen repetir en els propers anys.

La voluntat és millorar el litoral de cara a la temporada estiuenca, amb una inversió total que s’eleva als 220.000 euros. Aquesta intervenció s’afegeix a les tasques d’emergència que s’han dut a terme durant les darreres setmanes per tal de pal·liar els danys produïts pels temporals a diversos punts de la província i que han comportat una inversió de 880 euros en dues partides corresponents a les llevantades de febrer i març.

Altres platges en què també s’hi actuarà aquests propers dies són la platja del Roc de Sant Gaietà, a Roda de Berà; la platja Arenal i la Cala Bea, a l’Hospitalet de l’Infant; la platja de la Verge del Camí, platja de Maspujos, platja de Vilafortuny, i platja de Sant Pere, a Cambrils; la platja de l’Alguer, Bon Capó, i Cala Pepo, a l’Ametlla de Mar; i la platja del Francàs, al Vendrell.

Els treballs consistiran en l’aportació i condicionament de sorra i duraran entre dos i cinc dies, segons els casos.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
20 de juliol a les 11h davant del Parc de Voramar
Bases del concurs i inscripcions a: www.altafulla.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla