Notícies
01 de febrer del 2016
El moviment veïnal per una AP-7 gratuïta trasllada la seva reivindicació al president de la Generalitat, Carles Puigdemont
L’alcalde d’Altafulla, diputat al Congrés, i membre del ‘Pacte de Berà’ ha participat aquest diumenge en la musclada popular celebrada a l’Ampolla
L’ofensiva veïnal ebrenca per una AP-7 gratuïta va traslladar divendres la seva reivindicació al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, en la seva visita a l’Ametlla de Mar.

La intenció dels veïns afectats és arrencar un compromís perquè també els rebi al Parlament en la visita que han programat el 25 de febrer amb la presidenta de la cambra catalana, Carme Forcadell.

El dijous una seixantena de persones van tornar a tallar l’N-340, i ja són 17 setmanes, en dos punts a l’Ebre i un a Castelló. A més, per primer cop, el moviment veïnal també va tallar el vial a l’alçada del Vendrell, on es preveu que ho facin una vegada al mes.

Paral·lelament, com es venia reclamant des de fa molt temps pels manifestants s'iniciaran nous talls en cap de setmana. Es faran l'últim diumenge de cada mes.

La primera protesta ha tingut lloc aquest diumenge a l'Ampolla, on s’ha celebrat una musclada popular per tots els assistents i s'ha programat un partit de futbol amb l'N-340 fent de terreny de joc. En la convocatòria hi ha tornat a estar present l’alcalde d’Altafulla, diputat al Congrés, i membre del ‘Pacte de Berà’, Fèlix Alonso. La seva intenció és presentar una proposició no de llei a l’hemicicle. Reconeix que “cal continuar amb la lluita”, però ha insistit en la necessitat de tenir un interlocutor un cop constituït el govern de l’Estat.

Al nostre territori hi ha prevista una gran mobilització pels volts del mes de març.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla