Notícies
05 de desembre del 2014
El nombre d’animals domèstics censats a Altafulla es duplica en el darrer any
Les darreres denúncies registrades en aquest àmbit han estat relacionades amb gossos que s’han escapat i han provocat accidents
El cens d’animals domèstics a Altafulla s’ha duplicat aquest 2014. Així ho ha confirmat el sotsinspector de la Policia Local, Àngel Fernàndez, qui ha recordat que el proper mes de març farà un any que van començar a imposar denúncies en aquells casos que contempla l’Ordenança de Civisme, i que fan referència, principalment, a aquest control i registre. Fernàndez, però, ha insistit que aquestes sancions queden anul·lades en cas que el propietari de l’animal faci cas de les instruccions dels agents i el registre en el cens municipal. Ha recordat també que si un animal es mor, també cal comunicar-ho a l’Ajuntament.

Les darreres denúncies registrades en aquest àmbit en els darrers mesos, segons el sotsinspector, han estat relacionades amb gossos que s’han escapat de les seves llars i han provocat accidents.

Les persones que tenen gossos, gats o altres animals de companyia han de censar-los a l'Ajuntament en la residència habitual. Abans de la inscripció, un veterinari ha d'haver identificat l'animal amb un microxip.
Àngel Fernàndez, sotsinspector de la Policia Local d'Altafulla
Àngel Fernàndez, sotsinspector de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla