Notícies
25 de novembre del 2015
El nou disc de La Marató 2015 de TV3, a la venda el proper diumenge 29 de novembre
La recaptació que s’obtingui en aquesta edició es destinarà al finançament de projectes de recerca científica sobre la diabetis i l’obesitat
Des de fa onze anys, La Marató de TV3 arriba acompanyada d’una banda sonora. Aquest 2015, un disc d’una vintena de temes que fan un recorregut a través del dolor, la tristor, el drama, i la impotència, però també des de la lluita, la fe, la força, l’esforç, el suport, la generositat, i l’esperança.

Vint cançons entre els quals podem trobar “hits” dels 80, com ‘Viure és tan meravellós’, la versió que ha fet Black del seu famós ‘Wonderful life’, cançons molt arrelades a Catalunya, com ‘Amor particular’ de Lluís Llach, cantada per Miquel Abras i Rozalén, o música dance, com ‘Tu tens la força’, que interpreta Inna.

La novetat d’aquesta edició és que la família del Super3, dins de l’aposta del canal per potenciar l’aprenentatge de l’anglès, interpreta, per primera vegada, un tema en aquesta llengua, ‘All for Love’ (‘Tots per un’).

La producció musical, com en altres edicions, va a càrrec de Marc Parrot, els germans Toni i Txasqui Ten i Jordi Cubino; i la direcció, de la mà d’Àngel Lacalle.

Aquesta onzena edició discogràfica es posarà a la venda, únicament, el proper diumenge 29 de novembre, al preu de 10 euros, amb els diaris d’àmbit català. A partir del dia 29, el disc es podrà adquirir digitalment a iTunes, al preu de 9,99 euros.

La recaptació que s’obtingui en aquesta edició es destinarà al marcador de La Marató del 13 de desembre, amb l’objectiu de finançar projectes de recerca científica sobre la diabetis i l’obesitat.
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla