Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
19 de juliol del 2021
El pavelló poliesportiu d’Altafulla estarà tancat tot l’agost
La regidoria d’Esports ha explicat que els actuals usuaris no cal que es donin de baixa d’aquest mes perquè no es liquidarà la taxa
L’Ajuntament d’Altafulla ha comunicat aquest dilluns al matí que finalment, i per mesures d'organització, les instal·lacions del pavelló poliesportiu romandran tancades per vacances a partir del dia 1 d'agost. Mitjançant un ban informatiu, assegura que l'activitat al recinte es reprendrà a partir del dilluns dia 6 de setembre. Alhora, també ha explicat que durant el mes d'agost s'informarà de les novetats de cara al nou curs.

És un missatge de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament, que també ha dit que els actuals usuaris no caldrà que es donin de baixa a l’agost, ja que no es liquidarà la taxa del mes en qüestió. D’aquesta manera, de cara al setembre es comptarà amb tots els usuaris que han fet ús de les instal·lacions al juliol i amb aquelles persones que hagin avisat via instància que es donen d'alta a partir del setembre.

El regidor de l’àrea, Àlex Cañas, també sol·licita que si algun usuari del servei no desitja continuar usant-lo de cara al setembre, que comuniqui la seva baixa mitjançant una instància. D'aquesta manera, assegura que s'agilitzen les inscripcions i no cal tornar a fer cap tràmit per inscriure’s, sinó que només ho haurà de fer aquella gent que no vulguin continuar.

Àlex Cañas, d’altra banda, també ha comunicat que esperen, de cara al setembre, poder anar recuperant de mica en mica les dinàmiques de treball i ofertes prèvies a l’esclat de la pandèmia. En aquest sentit, ha dit que ja aquest estiu, des de l’àrea que encapçala treballaran per, si es dona el cas, poder materialitzar noves idees.

Els tràmits que s'han de fer per usar les instal·lacions del pavelló són per la via telemàtica, tant pel que fa a les inscripcions com per a la reserva d'espais. De fet, des del passat mes de febrer, les entrades al gimnàs són mitjançant cita prèvia, a través de l'APP Bookit operativa a www.altafulla.cat, per poder controlar l'aforament.
Àlex Cañas, regidor d'Esport d'Altafulla
Àlex Cañas, regidor d'Esport d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla