Notícies
25 de maig del 2016
El PIJ d’Altafulla oferirà un Casal d’Estiu del 27 de juny al 29 de juliol
La iniciativa, adreçada a joves d’entre 12 i 17 anys, inclourà piscina, platja, excursions, sortides amb bicicleta, i dinàmiques de grup
L’oferta d’activitats de lleure per a infants és molt àmplia i variada durant a temporada d’estiu. Els nens disposen de casals, colònies, campaments, camps de treball, i estades que, més enllà d’oferir-los bones estones d’oci, afavoreixen el seu creixement personal i la transmissió de valors.

Una oferta, però, que en el cas dels adolescents no és tan extensa. És per aquest motiu que enguany des del Punt d’Informació Juvenil (PIJ) d’Altafulla, amb la col·laboració de la regidoria de Joventut, s’ha decidit impulsar un Casal d’Estiu per a joves d’entre 12 i 17 anys, un col·lectiu que costa més d’atraure en aquest tipus d’activitats.

La iniciativa tindrà lloc del 27 de juny al 29 de juliol, i inclourà activitats a la piscina, platja, excursions, sortides amb bicicleta, i dinàmiques de grup, entre d’altres. Les sessions estan previstes de dilluns a divendres de 10 del matí a 1 del migdia.

El preu del campus és de 30 euros per persona. Les inscripcions poden fer-se efectives al local del PIJ, de dilluns a divendres de 4 a 8 de la tarda. Els participants -que han d’estar empadronats al municipi- han de presentar una fotocòpia del dni. Les places estan limitades a un màxim de 15 persones.
Coté Traviesa, una de les responsables del PIJ
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
20 de juliol a les 11h davant del Parc de Voramar
Bases del concurs i inscripcions a: www.altafulla.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla