Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
30 de maig del 2023
El Ple de l’Ajuntament d’Altafulla aprova per unanimitat el projecte de millora i adequació del canal de la rasa
La sessió també ha servit per aprovar la modificació de la plantilla pel que fa a la plaça de caporal de la Policia Local
L’Ajuntament d’Altafulla ha realitzat aquest dilluns al vespre el Ple ordinari del mes de maig, l’últim del mandat 2019-2023, si bé manca encara una sessió extraordinària més. Curiosament, aquesta sessió ha tingut lloc l’endemà de les eleccions de les quals ha de sortir el nou govern.

Pel que fa a l’ordre del dia hi havia dos únics punts, de tràmit tots dos. Destacant el que fa referència a l’aprovació inicial del projecte de millora i adequació del canal de la rasa per a gestionar les avingudes d’aigua a través d’aquesta infraestructura, i mitigar les inundacions al barri marítim.

Un projecte valorat en 864.000 euros, i que havia de ser aprovat inicialment per passar a ser exposat públicament. Si un cop exposat no es presenten al·legacions, l'aprovació s'elevarà a definitiva i ja es podrà tramitar el consegüent projecte d'execució. La regidora d’Urbanisme en funcions, Marisa Méndez-Vigo, ha explicat que es tracta d’un projecte emmarcat en la construcció de la primera bassa de laminació projectada a la rotonda del puntet i que en aquest mandat s’ha modificat per renaturalitzar l’espai.

La proposta s’ha aprovat per unanimitat amb els vots a favor de tots els grups municipals.
El mateix acord hi ha hagut a l’hora d’aprovar l’altre punt de l’ordre del dia, la modificació de la plantilla pel que fa a la plaça de caporal de la Policia Local. Un punt, que responia a un canvi de categoria en les bases per assolir aquesta plaça, com ha explicat el secretari accidental de l’Ajuntament d’Altafulla, Xavier Borràs.

Després dels punts a debatre, el ple ha donat pas als habituals informes de presidència, que han estat menys dels habituals, però que també han servit per posar sobre la taula algunes qüestions destacades de la gestió administrativa duta a terme al consistori els últims mesos. Finalment, el torn de precs i preguntes no s’ha usat com a tal sinó que s’ha dedicat al comiat dels regidors sortints d’aquest mandat. Uns regidors que, igualment estan convocats a un ple extraordinari de tràmit que s’ha anunciat per al dia 14 de juny i que tan sols servirà per tancar administrativament el mandat.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme en funcions
Xavier Borràs, secretari accidental de l'Ajuntament d'Altafulla
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
20 de juliol a les 11h davant del Parc de Voramar
Bases del concurs i inscripcions a: www.altafulla.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla