Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
15 de maig del 2024
El ple de l’Ajuntament de Torredembarra debatrà l’aprovació del Pla Local d’Habitatge
El document contempla accions per fer-lo més accessible i assequible i evitar l’exclusió residencial
El ple ordinari de l’Ajuntament de Torredembarra que tindrà lloc aquest dijous 16 de maig, a les 10h, portarà a aprovació inicial el Pla Local d’Habitatge, que contempla les estratègies d’actuació al municipi en aquest àmbit per als propers anys.

El regidor d’Urbanisme, Javier Perellón, ha explicat que les estratègies d’actuació van destinades a millorar l’accés a l’habitatge, convertir l’habitatge privat en habitatge accessible, prevenir l’exclusió residencial i afavorir la rehabilitació d’habitatges.

El Pla Local d’Habitatge és un document que planifica les polítiques d'habitatge d'un municipi, tenint en compte diversos factors que hi tenen incidència i així, la idea és tenir un model d'habitatge a llarg termini i determinar accions que es puguin executar ja a curt-mitjà termini per afavorir el que es vol aconseguir.

El procés de creació del pla d’habitatge inclou una primera diagnosi de la situació, contempla la participació ciutadana i estableix les estratègies a seguir per implantar-lo. Pel que fa a la diagnosi, aquesta aborda l'estudi de l'habitatge existent, les necessitats socials i la planificació territorial.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla