Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
11 d'abril del 2024
El Pleamar Vintage Market d'Altafulla se celebrarà els pròxims 18 i 19 de maig
El certamen mantindrà bona part del cartell, amb Fresones Rebeldes, com a actuació musical destacada
Ja hi ha dates per la celebració del Pleamar Vintage Market d'Altafulla, que enguany no va poder celebrar-se, com és habitual per Setmana Santa, a causa de la situació meteorològica. Ara, les noves dates són els dies 18 i 19 de maig, amb una meteorologia que s'espera més estable, amb bon temps per gaudir de l'aire lliure i tenint en compte també que coincideix amb un cap de setmana llarg per als veïns de Barcelona, que tenen festa dilluns coincidint amb la celebració de la segona Pasqua i podrien aprofitar per visitar la vila amb calma. Així ho ha destacat el responsable de l'associació Pleamar d'Altafulla, organitzadora del certamen, Nico Leo.

El fet de posposar el certamen ha fet que s'hagi hagut d'actuar ràpid per poder lligar noves dates i intentar mantenir el cartell inicial pel que fa sobretot a les actuacions musicals que han d'amenitzar les dues jornades del mercat vintage altafullenc. Igualment, es treballa perquè les diferents parades compromeses a venir puguin també ser al parc de Voramar aquests dies.
Pel que fa al cartell, Leo ha anunciat en aquesta emissora que no ha patit grans canvis i que es mantindrà pràcticament en la seva totalitat, amb el concert destacat de Fresones Rebeldes com a principal reclam.

La pròxima setmana s'espera poder anunciar ja el cartell definitiu del Pleamar Vintage Market 2024. De moment ja sabem que toca reservar-se el 18 i 19 de maig per poder passejar entre discos, llibres, roba i objectes vintage de tot tipus en l'entorn inigualable del parc de Voramar d'Altafulla.
Nico Leo, responsable de l'Associació Pleamar
Nico Leo, responsable de l'Associació Pleamar
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla