Notícies
Foto: Port de Tarragona
25 de juny del 2021
El Port de Tarragona posa la primera pedra de la terminal ferroviària intermodal que construirà a Guadalajara
Aquesta ubicació la convertirà en la sortida natural de les mercaderies de Madrid cap al Mediterrani amb 6 hores de trajecte
El Port de Tarragona ha posat la primera pedra de la terminal ferroviària intermodal que construirà a Guadalajara. Aquestes instal·lacions estaran llestes d'aquí a dos anys i estan pensades per millorar el tràfic de mercaderies amb l'interior de la península.

La nova terminal ocuparà 15 hectàrees i suposarà una inversió de 15 milions d'euros. El fet que estigui a Guadalajara la convertirà en la sortida natural de les mercaderies de Madrid cap al Mediterrani amb unes sis hores de trajecte. La terminal s'ubica a tocar del polígon Puerta Centro – Ciudad del Transporte, i està integrada al corredor ferroviari central.

Aquest dimecres han començat les obres de la primera fase, que serviran per adequar el terreny i construir la plataforma ferroviària. S'hi destinaran 4 milions d'euros i duraran 7 mesos.
En paral·lel, el Port traurà a licitació la segona fase, que costarà 11 milions. La previsió és que la nova terminal estigui acabada durant el primer semestre de 2023.

En aquesta data, el Port també preveu que entri en servei el tercer fil, que s'acabi la urbanització de la Zona d'Activitats Logístiques i que s'estreni la terminal intermodal de la Boella.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla