Notícies
23 de gener del 2015
El PP d’Altafulla seguirà sense representació al Ple fins al final del mandat
La direcció provincial del partit ha avançat que ja pensen amb un equip nou per tornar al consistori després de les eleccions municipals
El Partit Popular (PP) d’Altafulla no compta amb cap regidor a l’oposició del Ple de l’Ajuntament des del passat mes de maig. Una situació que seguirà igual fins al final d’aquest mandat, al mes de maig, segons ha avançat Baix Gaià Diari. Ara per ara, doncs, tal com apunta aquesta publicació digital, cap membre de la llista configurada per les darreres eleccions municipals, l’any 2011, ocuparà els dos seients que van deixar lliures els polítics Conchita Navarro i José Antonio Fernández.

Fonts del partit apunten que després de la renúncia de diversos membres de la llista a assumir l’acta de regidor havien de recórrer a persones que, en cap moment, s’havien plantejat ser regidors en entrar a la llista popular i, per diferents motius, personals o laborals, els era complicat fer-ho.

Tot i així, la direcció provincial del PP ha confirmat al diari que ja pensen amb un equip nou per tornar al Ple en el proper mandat. En aquests moments ja hi ha un equip de gent treballant i en les properes setmanes es podrien conèixer els noms dels candidats i integrants de la llista.

Amb la configuració d’una candidatura per als propers comicis a la vila, doncs, el PP rebutja l’oferiment de Llista Oberta per Altafulla d’integrar-se a la llista liderada pel socialista Fonxo Blanch.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla