Notícies
Foto: Arxiu
15 de juny del 2021
El pròxim dilluns finalitza el termini perquè els restauradors se sumin a la campanya per fomentar el reciclatge de la fracció orgànica
El consistori farà una recollida diària als establiments que s’hi adhereixin, i qui ho faci correctament, rebrà una subvenció de 100 €
El pròxim dilluns 21 de juny finalitza el termini per inscriure’s a la campanya que l’Ajuntament d’Altafulla ha dissenyat per fomentar la correcta separació de la fracció orgànica entre els restauradors de la vila. La iniciativa té per objectiu incentivar al sector de la restauració a través d’una subvenció de 100 euros per a la taxa de les escombraries.

Els restauradors que sol·licitin aquesta ajuda, rebran un cubell en el qual hauran de dipositar la matèria orgànica que generin en la temporada d’estiu. La campanya començarà probablement la setmana vinent, com han afirmat des de la casa de la vila, i clourà el 15 de setembre.
La coalcaldessa i regidora de Medi Ambient, Alba Muntadas, ha recordat com funcionarà aquesta iniciativa, que es farà diàriament i que es controlarà des del mateix servei de recollida.

La regidora de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla, Natalia Sanz, ha remarcat que és una proposta destinada als hotels, bars i restaurants, que “molts cops són els que menys reciclen”. En aquest sentit, ha apuntat que no ho fan a causa del gran volum de feina que tenen”. Per això, “si creem l’hàbit i l’incentivem econòmicament” serà més fàcil que el consistori arribi als objectius que s’ha marcat en matèria de reciclatge.

Els interessats poden sol·licitar l’ajut fins al dilluns 21 de juny a través d’una instància a l’Ajuntament d’Altafulla, de manera presencial o telemàtica. Les sol·licituds hauran d’anar acompanyades de la documentació corresponent, que es pot consultar a la seu electrònica del consistori.
Alba Muntadas, regidora de Medi Ambient
Natalia Sanz, regidora de Comerç
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla