12 d'abril del 2024
El restaurant d'Altafulla Bruixes de Burriac, recomanat per la Guia Michelin
L'establiment posa en valor la qualitat de la seva cuina, el personal que hi treballa i l'aposta pel producte de proximitat com a elements clau per aquest reconeixement
Altafulla compta a través del restaurant Bruixes de Burriac amb un reconeixement especial de la prestigiosa Guia Michelin que, per segon any consecutiu inclou l'establiment entre els seus recomanats. Un reconeixement que és vist com un afalac a tota la vila ja que en l'establiment s'aposta per l'ús de productes locals i de proximitat. Així mateix es referma l'encert del Grup Tamarit en haver absorbit ara fa un any el Grup Gran Claustre, que té en l'hotel del mateix nom i el restaurant Les Bruixes, els seus estendards. Així ho afirma en declaracions en aquesta emissora el director de restauració del grup, Jordi Diéguez.
Per la seva banda, un dels principals artífexs del reconeixement, el xef Jaume Drudis destaca la qualitat de la cuina que es fa al restaurant i la professionalitat del personal que hi treballa per justificar aquesta recomanació que, diu, és la consecució d'un objectiu sostenible per la cura que es fa dels ingredients i del producte. A més, considera que la Guia Michelin també ha valorat la tasca d'actualització de la cuina clàssica que fan al restaurant i el tipus de clientela que passa per la sala del Bruixes.
Tant Jaume Drudis com algun altre responsable del restaurant ja tenen experiència ostentant una estrella Michelin i preguntat per si en un futur confia a obtenir-ne una, assegura que la cuina que fan a Altafulla, de facto, ja és d'estrella Michelin. L'entrada oficial de Les Bruixes i, per tant, d'Altafulla, en el selecte món de les estrelles Michelin, podria, doncs, estar a prop.
Jordi Diéguez, director de restauració del Grup Tamarit
Jaume Drudis, xef del restaurant Bruixes de Burriac