Notícies
11 de juny del 2021
El restaurant Voramar Cal Vitali guanya per quarta vegada consecutiva la ruta de tapes 'La Xoixeta'
S’han repartit més de 4.000 tapes en una edició marcada per les restriccions de la pandèmia i pel nombre menor de restaurants participants
Una deconstrucció del que va ser el millor arròs de l’Estat el 2017 ha estat la tapa guanyadora de l’edició d’enguany de la ruta de tapes ‘La Xoixeta’ d’Altafulla. La responsable és la xef Sara Nicolás, del restaurant Voramar Cal Vitali, que ha rebut aquest divendres el reconeixement per part dels responsables de l’Ajuntament que s’han acostat al seu establiment per donar-li l’enhorabona.

Nicolás ha explicat en un acte obert als mitjans de comunicació, com era la tapa que ha guanyat el certamen i s’ha mostrat satisfeta pel reconeixement malgrat que ja són 4 anys consecutius fent-se amb la victòria.

Per la seva banda, la regidora de Comerç i Turisme, Natalia Sanz, ha posat en valor la proposta culinària aportada pel restaurant Voramar en aquesta rut de tapes, que assegura sempre és molt treballada.

La regidora ha destacat l’elevat nombre de tapes repartides enguany, més de 4.000 unitats, tenint en compte les restriccions horàries que tenien els establiments de restauració a causa de la pandèmia i el significatiu descens dels restaurants i bars que participaven en aquesta edició de la ruta, tan sols 11.

Un bon balanç que també ha corroborat la Sara Nicolás, que calcula en unes 800 les tapes que van sortir de la seva cuina.
Sara Nicolás, xef del restaurant Voramar Cal Vitali
Natalia Sanz, regidora de Turisme i Comerç d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla