Notícies
Foto: Altafulla Ràdio (Arxiu)
31 de març del 2023
El sector de l’hostaleria d’Altafulla espera una ocupació d’entre el 80 i el 100% aquesta Setmana Santa
Bones perspectives en la primera etapa de màxima afluència de visitants a la vila amb turisme familiar de proximitat, i també estranger
La patronal del sector de l’hostaleria i el comerç d’Altafulla, ATECA, preveu una bona Setmana Santa pel que fa a l’ocupació. Com a mínim, s’espera repetir les bones xifres dels dos darrers anys per aquestes dates, com ha reconegut el president de l’associació, Josep Maria Lloret, en una entrevista a l’Hora Local d’aquesta casa.

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme (FEHT) de la província de Tarragona anunciava a principis de setmana, que els pics d’ocupació entre el dijous i el diumenge arribaria al 90%. Pel que fa a això, Lloret ha dit que a Altafulla “les reserves van en aquest sentit”.

Preguntat per aquesta casa, Lloret ha remarcat la importància del turisme familiar de proximitat, aquell que prefereix passar les vacances en una destinació propera a la seva localitat en comptes de fer un gran viatge, que requeriria més dies per gaudir-lo al màxim. També ha apuntat a visitants francesos i anglesos, tot assegurant que “encara hi ha gent que no coneix Altafulla, i això s’ha de resoldre”.

Com en el passat 2022, l’estat de la platja és un tema que preocupa al sector d’hostaleria i comerç de la vila. El president d’ATECA destaca la voluntat política per tenir un espai en condicions, mentre reconeix que “no sempre voler és poder”, i que cal buscar solucions a llarg termini.

La Setmana Santa donarà inici a la temporada forta per als hotels, restaurants i comerços d’Altafulla, que tindrà continuïtat pel pont de maig. Entremig, hi haurà un moment d’impàs abans de l’arribada de l’estiu, que el sector ja està acostumat a afrontar. En qualsevol cas, a partir del dilluns vinent es deixarà enrere l’etapa d’hivern, “que es fa eterna”, com ha sentenciat Lloret.
Josep Maria Lloret, president d'ATECA
Josep Maria Lloret, president d'ATECA
Josep Maria Lloret, president d'ATECA
Social
Et recomanem
Concert de gralles pels 50 anys dels Castellers d'Altafulla
10 de juny a les 20:00h. a l'Era de l'Ixart
Organitza: Castellers d'Altafulla
Torneig benèfic de Quidditch
10 i 11 de juny de 09:00h. a 17:00h. a l'estadi municipal
Més informació a: altafulla.cat
XXIII Nit de Bruixes
30 de juny i 1 de juliol de 18:00h. a 00:00h.
Més informació a: altafulla.cat
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es