Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
06 de juliol del 2021
El servei del trenet d’Altafulla ja està en marxa
Es manté tant el recorregut com la freqüència dels viatges de l’any passat per afavorir que s’usi com a un mitjà de transport municipal
L’estiu de 2021 porta de tornada a Altafulla el servei del trenet, novament de la mà de l’empresa The Yellow Train. La prestació va començar el passat 26 de juny, més d’una setmana després del que és habitual (15 de juny) a causa d’uns problemes tècnics, que ja s’han solucionat. Així ho ha explicat la regidora de Turisme, Natalia Sanz, en declaracions a Altafulla Ràdio.

El recorregut d’enguany és el mateix de l’any passat, quan es va recuperar la parada de Ronda per facilitar que tothom pogués agafar el trenet sense fer grans desplaçaments a peu. A més del nombre de parades, també es manté la freqüència dels viatges sense diferenciar entre horaris intersetmanals i de cap de setmana. Tot, per afavorir que s’usi com un mitjà de transport municipal, ha remarcat l’edil.

Els horaris de sortida del trenet s'inicien a la plaça dels Vents a les 11, 12 i 13 hores, al matí; i a la tarda i nit, a les 18, 19, 20, 21, 22 i 23 hores, de dilluns a diumenge. El preu del bitllet senzill és de 4,50 €, tot i que els menors, de 4 a 12 anys, i els majors de 65, en pagaran 2,50€.

Pel que fa als abonaments, n'hi ha un de cap de setmana amb un preu de 6€ amb una rebaixa de 2€ pels sectors de població que referíem abans. I, per últim, com ja hem dit, s'emetran abonaments setmanals per un preu de 25€ per a no residents, i de 20€ per als veïns i veïnes d’Altafulla. Per als col·lectius ja esmentats, el preu és de 10€ i 8€, respectivament.

Com ha novetat, s’ha suprimit l’abonament mensual perquè des de l’empresa adjudicatària del servei van veure que “no funcionava del tot”, com ha explicat la regidora de Turisme Natalia Sanz.

Els passatges es poden adquirir al mateix tren o a través de la web www.theyellowtrain.com. Per a més informació es pot enviar un correu a l’adreça electrònica altafulla@theyellowtrain.com o trucar al telèfon 665 68 81 18.
Natalia Sanz, regidora de Turisme
Natalia Sanz, regidora de Turisme
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla