Notícies
20 de març del 2015
El supermercat Caprabo d’Altafulla retornarà aquest dissabte l’import de la compra en vals descompte
L’objectiu és donar a conèixer unes noves instal·lacions de nova generació, que pretenen recuperar els valors del comerç de proximitat
El supermercat Caprabo d’Altafulla retornarà aquest dissabte l’import de la compra a tots els seus clients. La iniciativa té com a objectiu donar a conèixer la seva nova generació de supermercats Caprabo, un model de futur basat en la recuperació dels valors tradicionals del comerç de proximitat, que incrementa el valor del producte fresc, la quantitat de productes en botiga i aposta per la innovació, la capacitat d’elecció i els productes de proximitat.

La campanya promocional ha estat batejada amb el nom ‘La teva compra gratis’, i retornarà l’import total en vals de 10 euros, que es podran fer servir en les compres dels propers tres mesos. Els descomptes arribaran a un màxim de 100 euros. La directora de Comunicació i Relacions Institucionals de Caprabo, Rosa Anguita, ha avançat alguns detalls de la promoció als micròfons d’Altafulla Ràdio.

A falta només d’una setmana perquè obri les seves portes al municipi una de les superfícies comercials de la competència, Mercadona, Rosa Anguita ha explicat que aquesta campanya “no es tracta de cap maniobra comercial, sinó que és una iniciativa que s’ha dut a terme a totes les botigues d’última generació de la companyia durant els darrers mesos”.

Caprabo ha tancat el gener de 2015 amb 120 supermercats de nova generació arreu del territori.
Rosa Anguita, directora de Comunicació
Rosa Anguita, directora de Comunicació
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla