Notícies
Foto: Arxiu
16 de juliol del 2021
El TSJC autoritza el toc de queda que demanava el Govern a 161 municipis
S'aplicarà d'1 a 6 de la matinada almenys fins al 23 de juliol, també a Altafulla
El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha autoritzat el toc de queda nocturn demanat per la Generalitat per a 161 municipis per reduir contagis de covid. El tribunal avala la petició per aplicar el confinament nocturn almenys fins al 23 de juliol i d'1 a 6 de la matinada. Es tracta dels municipis de més de 5.000 habitants amb una incidència superior a 400 casos per cada 100.000 habitants en els últims set dies i d'aquelles localitats que es trobin total o parcialment envoltades de municipis amb aquestes característiques. La fiscalia havia informat favorablement a autoritzar aquesta mesura.

D’aquests municipis 17 corresponen a la demarcació de Tarragona. Són tot poblacions de més de 5 mil habitants i amb una incidència acumulada a set dies igual o superior a 400 casos de covid-19 per 100.000 habitants.

En principi s’havia demanat per una setmana, però la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ja avançava aquest dijous que aquest període serà insuficient per frenar l’onada de contagis i que segurament caldrà allargar-lo dues setmanes més.

A la demarcació els municipis afectats pel toc de queda seran Tarragona, Reus, Cambrils, Salou, Calafell, Vandellòs, La Canonja, Vinyols, Cunit, Valls, Vila-seca, Torredembarra, Deltebre, Riudoms, la Selva del Camp, Alcover i Altafulla. En total la mesura afectarà 463 mil persones del territori.
Patrícia Plaja, portaveu del Govern
Social
Et recomanem
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la zona verda de davant del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla