Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
01 de juliol del 2021
El veí d’Altafulla Joan Prat rep aquest divendres a València la Medalla d’Honor 2021 de la Xarxa Vives d’universitats
L’antropòleg i catedràtic emèrit de la URV recollirà una distinció que cataloga com “un reconeixement” a la seva trajectòria
El veí d’Altafulla Joan Prat, rebrà aquest divendres, a la Universitat Cardenal Herrera de València, la Medalla d’Honor 2021 de la Xarxa Vives d’universitats. La distinció suposa “un reconeixement” a la seva trajectòria professional com a antropòleg i catedràtic emèrit de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i especialista en l’estudi de les religions i l’espiritualitat.

Com a mínim, aquesta és la percepció que té el mateix Joan Prat. En declaracions al programa en xarxa del Camp de Tarragona, ‘Carrer Major’, també ha dit que és una distinció honoris causa, però ampliada, i que en cap cas esperava. I si bé la seva candidatura ha estat escollida per les 22 universitats de parla catalana, el que més satisfacció li produeix és que hagi estat la URV qui la va proposar.

Prat està molt agraït d’haver pogut treballar en el que li agrada durant 40 anys, i que ara, malgrat fa cinc anys que està jubilat, segueix fent. Per al veí d’Altafulla, on precisament segueix la seva tasca, la feina “és al mateix temps un oci, un plaer i una forma de gaudir de les coses” que fa.

L’increment de nous casos de la pandèmia de la Covid-19, de la qual Joan Prat creu que, citant el que assenyalen els experts, comportarà “unes transformacions importants” de cara al futur, no impedirà que rebi la Medalla d’Honor 2021 de la Xarxa Vives d’universitats. Això sí, l’acte presidit pel rector de la Universitat Cardenal Herrera, Vicente Navarro, comptarà amb unes “estrictes mesures anticovid” per garantir el benestar de tots els presents.
Joan Prat, antropòleg i veí d'Altafulla
Joan Prat, antropòleg i veí d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla