Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
28 de març del 2024
El Via Crucis i la processó centren els actes litúrgics de Setmana Santa a Altafulla
El FIM d’Altafulla oferirà un concert de música religiosa, i el programa clourà amb el Vot de Poble a l’Ermita de Sant Antoni
El Camí de la Creu i la representació del Sant Sopar d’aquest dimecres 27 de març havia de suposar l’inici dels actes litúrgics del programa de Setmana Santa a Altafulla, però la pluja ho ha evitat. Les propostes s’espera que es reprenguin, si el temps respecta, aquest Divendres Sant amb el Via Crucis a Sant Antoni, a partir de les 8h. Ja a la tarda, a les 17.30h, se celebrarà la passió i mort del Senyor, i a les 22h tindrà lloc la processó.

L’endemà dissabte, 30 de març, l’Església de Sant Martí acollirà la Vetlla de Pasqua, a partir de les 22.30h. Prèviament, la Coral Nous Rebrots d’Altafulla oferirà la primera de les tres cantades de caramelles que ha previst aquest cap de setmana. Diumenge, l’ordre serà l’invers. A les 11h se celebrarà la Missa Solemne de Pasqua amb la participació de la comunitat alemanya, que visita la vila per aquestes dates, a l’Església. I posteriorment, a les 12h, la coral tornarà a delectar els presents amb les seves caramelles.

A la tarda, els actes religiosos es traslladaran puntualment al barri marítim amb la celebració de la Missa de Pasqua a l’Església de Santa Maria, a partir de les 19h. Mitja hora després tornaran al nucli del poble amb el concert de música religiosa a l’Església de Sant Martí. Es tracta del primer concert, que oferirà el Festival Internacional de Música d’Altafulla aquest 2024, i anirà a càrrec del tenor David Alegret, el flautista Claudi Arimany, i el clavicembalista, Jordi Reguant.

Els actes litúrgics de Setmana Santa clouran el dimarts 2 d’abril, festa local, amb el Vot de Poble a Sant Antoni, a les 11.30h. Després de la missa, la jornada es tancarà amb una ballada de sardanes.
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla