Notícies
Foto: Arxiu
04 d'agost del 2021
Els adolescents d’entre 12 i 15 anys ja poden vacunar-se contra la Covid-19
Des del Govern destaquen la importància que els més joves s’immunitzin per garantir el bon funcionament en el sector educatiu
Els adolescents d’entre 12 i 15 anys ja poden demanar cita per vacunar-se contra la Covid-19 a partir d’aquest dimecres. Així ho ha anunciat el president del Govern, Pere Aragonès, en la roda de premsa d’aquest dimarts. D’aquesta manera, la vacunació ja és oberta a tots els col·lectius susceptibles, ara per ara, de rebre el vaccí.

Aragonès ha destacat la importància que els més joves s'immunitzin per «facilitar el bon funcionament» dels centres de secundària, batxillerat i formació professional de cara al curs vinent. «Hem de començar el curs amb la major immunitat als centres educatius», ha manifestat. Per això, ha fet una crida a tots els joves, i a les seves famílies, perquè demanin cita.

D'aquesta manera, s'obre la vacunació per als nascuts entre el 2006 i el 2009. Els menors que hagin nascut el 2009 han d'haver complert els 12 anys per vacunar-se. En total, la nova franja d'edat aplega unes 300.000 persones.

Aquestes hauran de demanar cita de la mateixa manera que ho fan la resta de col·lectius, a través del portal web habilitat. El Departament de Salut ha recordat, però, que els menors de 16 anys han d'anar a vacunar-se acompanyats dels pares o el tutor legal.

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha fet també una crida al conjunt de la població a demanar cita per vacunar-se. Segons ha explicat, hi ha unes 80.000 dosis disponibles. Ha recordat que és possible vacunar-se el vaccí allà on s'estigui estiuejant però ha demanat que es tingui en compte que la segona dosi s'haurà d'administrar al mateix lloc.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla