Notícies
Foto: Arxiu
09 de juny del 2021
Els alumnes de l'Escola Municipal de Música d'Altafulla mostraran les seves virtuts en un concert final de curs amb públic
La cita representa una oportunitat 'meravellosa' per refer-se d'un any en què han hagut de fer malabarismes per poder fer classe
La plaça de l'Església d'Altafulla acollirà el tradicional concert de final de curs dels alumnes de l'Escola Municipal de Música amb assistència de familiars com a públic convidat. Un esdeveniment marcat en vermell al calendari del centre en un any en què s'han hagut de fer veritables jocs de malabars per poder mantenir les classes en marxa primer presencialment, després de manera telemàtica, novament presencialment però amb restriccions severes,... i que han impedit per exemple els assajos conjunts fins fa molt poques setmanes. Ara, tots plegats podran tenir el seu moment per mostrar als familiars els avenços assolits durant el curs.

La directora de l'EMM, Núria Riambau, ha posat en valor aquest fet, preguntada per aquesta emissora.

Aquesta oportunitat 'meravellosa, segons Riambau, de tocar junts serà efectiva dimarts dia 15 de juny en el concert a la plaça de l'Església, però també, al llarg de la mateixa setmana vinent, en les sessions de les assignatures optatives de l'Escola. Així, els familiars podran veure els últims minuts de cadascuna d'aquestes classes, que es traslladaran puntualment al pati del centre. Les assignatures de "Cos i moviment", "Cant coral" i "Orff", aquesta última centrada en la línia pedagògica proposada pel compositor alemany Karl Orff. Ho destaca la Núria Riambau.

Per la seva banda, des del consistori, la regidora d'Educació, Gemma Maymó, s'ha mostrat satisfeta de poder oferir aquesta oportunitat de cloure el curs en companyia dels familiars i donar als alumnes el seu moment per gaudir-ne en espais segurs com la plaça de l'Església o el pati de l'Escola.

La celebració del concert de final de curs i les classes obertes al públic que es faran aquesta setmana, a més, es veuran complementades per una iniciativa que tindrà lloc aquest dissabte, com és un concert global, arreu del territori català i les Illes Balears, sota el títol de Simfònic, en el que l'EMMA també hi prendrà part.
Núria Riambau, directora de l'Escola de Música d'Altafulla
Núria Riambau, directora de l'Escola de Música d'Altafulla
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla