Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
09 de juliol del 2021
Els alumnes del II Curs Internacional de Saxòfon clouen aquest dissabte l’estada a Altafulla amb un concert
L’Ajuntament, l’Acadèmia Mestral i l’Escola de Música fan una valoració positiva de l’experiència, i obren la porta a repetir-la en el futur
El II Curs Internacional de Saxòfon, que ha tingut lloc a Altafulla aquesta setmana de la mà de l’Acadèmia Mestral, arriba aquest dissabte al seu final amb el concert de cloenda. Un concert que, a diferència del que van oferir els professors Nacho Gascón i el quart de Kebyart Ensable el passat dimarts, estarà protagonitzat per l’alumnat.

Com ha explicat la regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla, Gemma Maymó, aquesta actuació està destinada a les famílies dels alumnes. Igual que la de dimarts, però, també és oberta als veïns i veïnes que la vulguin gaudir.

Durant els dies que ha durat la formació, subvencionada per la Diputació de Tarragona, els alumnes s’han allotjat a l’Alberg Casa Gran, mentre que les classes s’han dut a terme a l’Escola de Música Municipal. L’edil de Cultura, Gemma Maymó, ha assegurat que totes les parts implicades han fet una valoració positiva de l’experiència, que si escau, es podria repetir en el futur.

El concert dels alumnes del II Curs Internacional de Saxòfon, tindrà lloc aquest dissabte, a les 11.30h, a la plaça de l’Església. L’accés és gratuït, amb un aforament màxim de 200 persones com a mesura de prevenció per a la Covid-19.
Gemma Maymó, regidora de Cultura i Educació
Gemma Maymó, regidora de Cultura i Educació
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla