Notícies
Foto: Ajuntament de Cambrils
29 de febrer del 2024
Els alumnes del PTT d’Altafulla participen a les Jornades Professionalitzadores del Camp
S’han celebrat aquesta setmana a Cambrils amb l’objectiu d’intercanviar experiències i aprenentatges amb altres cursos
Cambrils ha celebrat aquesta setmana les Jornades Professionalitzadores del Camp. Aquestes són el nucli dels Plans de Transició al Treball (PTT) i tenen com a finalitat proporcionar les competències necessàries per accedir al mercat laboral amb millors perspectives d'inserció als alumnes que els cursen. I entre els nois i noies que hi han pres part hi havia una representació d’Altafulla, a càrrec de l’alumnat del PTT d’Auxiliar de Vivers i Jardins.

Les activitats han tingut lloc a l’Ateneu Juvenil, l'Escola d'Hoteleria i Turisme i altres espais del municipi del Baix Camp. En total han acollit uns 180 alumnes amb el seu professorat dels PFI-PTT de Cambrils, Reus, Salou, Falset i Vila-seca, a banda d’Altafulla.

La tercera edició d’aquestes jornades estava organitzada pels PTT d’Auxiliar de vendes oficina i atenció al públic, d’Auxiliar de cuina i serveis d’Hoteleria, d’Auxiliar de Vivers i Jardins i d’Auxiliar de comercialització de peix i marisc. I els presents, tant docents com alumnat, han aprofitat per intercanviar experiències i aprenentatges.

El curs d’Auxiliar de Vivers i Jardins d’Altafulla és l'últim en aquesta especialitat, ja que l’any que ve la formació s'orientarà cap al sector de l'hostaleria i el turisme. Els nois i noies que enguany participen al programa, quan acabin podran continuar la seva trajectòria formativa tot accedint a un Cicle Formatiu de Grau Mig o bé incorporar-se a l'àmbit laboral, en una empresa del sector o a l'administració pública.

Les classes van començar al setembre i consten de sessions teòriques i també pràctiques. Aquestes es fan amb la col·laboració de tres empreses o entitats, que ofereixen un total de 400 hores d’exercicis professionals.
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla