Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra
28 de febrer del 2024
Els animals de companyia ja poden entrar a 35 establiments comercials i una vintena d’edificis municipals de Torredembarra
La iniciativa forma part de la campanya ‘Pet friendly’
Un total de 35 establiments comercials i una vintena d’edificis municipals de la Torre s’han adherit a la campanya ‘Torredembarra, Pet friendly’, que té com a objectiu fer del municipi un lloc encara més acollidor i agradable per a tothom, fins i tot incloent els animals de companyia. Aquests comerços i edificis llueixen el distintiu ‘pet friendly’, que mostra que les mascotes hi són benvingudes.

Cal tenir present que molts establiments ja admetien els animals, però sovint la clientela no n’era conscient i, en conseqüència, alguna gent evitava entrar-hi. Ara, permetre l’accés de les mascotes als comerços “és una pràctica acollidora que promociona l’amor als animals i, al mateix temps, fidelitza els clients”, asseguren des del consistori.

Un dels establiments que s’ha adherit a la campanya és la botiga de roba Alícia, al carrer Pere Badia. La seva responsable, Alícia Jiménez, ha dit en declaracions a l’emissora Ona la Torre, que aquesta campanya serà positiva per a ells, perquè farà que hi vagin més clients.

La regidora de Benestar Animal de Torredembarra, Angie Muñoz, ha explicat que aquesta és la primera acció de la nova regidoria, que ha projectat altres actuacions com campanyes de tinença responsable dels animals de companyia o d’alimentació responsable dels animals a la via pública i la platja per a gossos. Muñoz també ha dit que espera que més comerços s’hi vagin adherint, i ha aprofitat per a fer una crida als propietaris de mascotes perquè compleixin amb l’obligació d’inscriure els seus animals al cens municipal.
Alícia Jiménez, responsable de la botiga Alícia
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla