Notícies
Foto: Bastoners d'Altafulla
28 de febrer del 2024
Els Bastoners d’Altafulla ofereixen un assaig obert per començar la temporada
Serà aquest diumenge i té la voluntat d’apropar la cultura popular al jovent i que més persones se sumin al col·lectiu
Els Bastoners d’Altafulla ja han posat en marxa el compte enrere per iniciar una nova temporada. Això serà aquest diumenge 3 de març en horari de tarda a l’Era de l’Esteve. I en tractar-se del primer assaig de la campanya, el col·lectiu ha tingut la iniciativa d’obrir-lo a la ciutadania en general. D’aquesta manera, perquè l’activitat sigui dinàmica i tothom hi tingui cabuda, l’entitat ha organitzat dos grups; un que comprèn les edats de quatre a onze anys, i un altre per a majors de dotze anys i persones adultes.

En declaracions a Altafulla Ràdio, el president dels Bastoners d’Altafulla, Josep Maria Ferré, ha explicat que és costum encetar ara la temporada, entre els mesos de febrer i març, i que aquesta s’allarga fins a la Festa Major de Sant Martí, al novembre. Ferré també ha parlat de la voluntat que té el grup de créixer, sobretot amb canalla i jovent que desitgi introduir-se al món de la cultura popular. El president de l’agrupació ha afegit, a més, que “el tast d’aquest diumenge està dissenyat amb la intenció que agradi a qui el provi” i a la vegada “vulgui continuar i pertànyer als Bastoners”.

El primer assaig de la temporada dels Bastoners d’Altafulla, aquest diumenge, que serà obert, tindrà lloc a partir de les 18h en el cas dels infants, i a les 19h per als grans. Des de l’entitat ja han avançat que les sessions seran amb caràcter quinzenal i que si hi ha persones que desitgen posar-se en contacte amb la colla ho poden fer mitjançant l’adreça electrònica altafullabastons@gmail.com.
Josep Maria Ferré, president dels Bastoners d'Altafulla
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla