Notícies
Foto: Bastoners d'Altafulla
10 de març del 2020
Els Bastoners d’Altafulla traslladen novament els assajos a l’Escola El Roquissar
Els responsables de l’entitat es mostren satisfets pel nombre de persones noves que han participat en el primer assaig de la temporada
Els Bastoners d’Altafulla jan han iniciat el nou curs amb el primer assaig de la temporada 2020, que ha tingut lloc el divendres 6 de març al nou gimnàs de l’Escola La Portalada. Tot i l’èxit de la primera sessió, on l’entitat va aprofitar per dur a terme una jornada de portes obertes, els responsables han decidit traslladar novament els assajos a l’Escola El Roquissar.

Així ho ha explicat el president de l’entitat, Josep Maria Ferré, en l’entrevista concedida a l’Hora Local. Els motius recauen en la sonoritat del nou gimnàs de la Portalada, que fa molt difícil realitzar els assajos amb normalitat.

El president dels Bastoners d’Altafulla també ha reconegut que faran tot el possible per tornar al seu “lloc natural”, al Casal Municipal La Violeta. L’entitat s’ha vist obligada a buscar de forma provisional un nou local per assajar per les obres que s’estan duent a terme al casal, i esperen que l’Ajuntament els ho permeti.

Quant al primer assaig de la temporada, Josep Maria Ferré s’ha mostrat molt content perquè ha significat el retrobament dels dansaires, i sobretot, per la participació de molta gent nova interessada en formar part del Ball de Bastons. L’objectiu de crear un quart grup amb nens i nenes de 4 i 5 anys, està més a prop de fer-se realitat.

Les persones interessades a formar part de la família dels Bastoners d’Altafulla poden enviar un correu a info@bastonsaltafulla.com o entrar als perfils de Facebook i Instagram. Enguany, l’entitat pretén potenciar la seva presència a les xarxes socials precisament perquè la gent vegi totes les activitats que duen a terme durant la temporada.
Josep Maria Ferré, president dels Bastoners d'Altafulla
Josep Maria Ferré, president dels Bastoners d'Altafulla
Josep Maria Ferré, president dels Bastoners d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es