Notícies
Foto: Altafulla Bloc
05 de novembre del 2014
Els Bastoners i els Gegants, nous protagonistes de la Festa Major de Sant Martí a les escoles d’Altafulla
Els tiquets del concert de divendres a la nit ja es poden adquirir per un preu de 5 euros a través del portal www.ticketea.com
Si aquest dilluns i dimarts els Diables i Els Castellers han estat els encarregats d’apropar a les escoles la Festa Major de Sant Martí; aquest dimecres i dijous és el torn dels Bastoners i dels Gegants. Els primers visiten avui a les 3 de la tarda l’escola La Portalada i demà a la mateixa hora El Roquissar, mentre que els segons primer assistiran a El Roquissar i la segona sessió serà a La Portalada.

Altres activitats d’aquest dijous, abans de donar el tret de sortida oficial a la festivitat el divendres amb els coets d’esclat, seran la presentació del llibre ‘Germans del Sud’, d’Hèctor López Bofill, a dos quarts de 8 de la tarda a la Biblioteca Municipal; i la projecció del documental ‘Nosaltres els Xiquets de Valls’, a les 8 del vespre a la Sala de Plens.

D’altra banda, la Comissió de Festes ja ha posat a la venda les entrades per a l’actuació de divendres a la nit de les formacions Rumb al Bar, Brams 2010, i l’Orquestra Mitjanit. Els tiquets es poden adquirir per un preu de 5 euros a través del portal www.ticketea.com. La venda d’entrades en taquilla serà de 7 euros.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla